Den 8 Best Sit-on-top kajakk fra 2019 · g-switch.org - Aldri takke med det nest beste (2022)

Publisert på 26 March 2019

Den 8 Best Sit-on-top kajakk fra 2019 · g-switch.org - Aldri takke med det nest beste (1)

Våre redaktører uavhengig forskning, test, og anbefale de beste produkter og tjenester; du kan lære mer om vår vurderingsprosessen her . Vi kan motta provisjon på kjøp gjort fra våre utvalgte lenker.

The Rundown

Best Overall: Riot Escape 12 på Amazon “Utfører beundringsverdig i ganske mye hver dag lang aktivitet på vannet, inkludert fiske, dag touring, og snorkling.”

Best Buy: Xplor California på Amazon “Leverer høy kvalitet håndverk på en rimelig pris på mindre enn $ 500.”

For alle klokkene og plystre: Jackson Kayak Cruise FD på Backcountry “Denne pedalen drevet Kayak gjør det enkelt å få fart-eller revers og manøvrere i trange steder.”

For en Low-Cost Pedal Craft: Hobie Mirage Compass på Amazon “bruker sin proprietære Mirage Drive system … å kutte motstand og levere en jevn, effektiv ride.”

For reisende: Oru Kayak Beach LT på Amazon “Liten nok til å lagre under sengen eller for enkelt å se etter en lang hale flytur.”

For Tandem Padling: Hobie Mirage Oasis på Amazon “Syssels noen alvorlige proprietære tech å gjøre båten glir jevnt og rolig over vannet.”

For Fiske: Wilderness Systems Radar 115 på Amazon “Svært manøvrer uansett hvordan du velger å gi det fremover (eller bakover) momentum”

For Low-Cost Touring: Riot Edge 14.5 på Amazon “Måler 14,5 fot, lenge nok til å spore jevnt uten drift takket være den uttrekkbare ror.”

Våre toppvalg

01 av 08

Best Overall: Riot Escape 12

Den 8 Best Sit-on-top kajakk fra 2019 · g-switch.org - Aldri takke med det nest beste (2)

(Video) L I L T J A Y GREATEST HITS FULL ALBUM - BEST SONGS OF L I L T J A Y PLAYLIST 2021

Riot kajakker har utstyrt den Escape 12 som et sportsfiske-spesifikke håndverket, den utfører beundringsverdig i ganske mye hver dag lang aktivitet på vannet, inkludert fiske, dag touring, snorkling, og utforske-om det er 12-fots lengde gjør det vanskelig for trange elvestryk. Med en vekt kapasitet på 300 pounds, er det rikelig robust nok til å hale en hel fiske eller dag-touring kit, og inkluderer tie-down bungee dekk rigging, og luker for å holde alt sikret og på plass, samt to stangholdere og en koppholder. Det støpte Setet omfatter en høy, regulerbar rygg lengre turer komfort, og på rundt 55 pounds, er det lett å manøvrere og hale inn og ut av vannet. Kanskje best av alt, rangerer prisen som en av de beste all-around avtaler går.

02 av 08

Best Buy: Xplor California

California fra Xplor Kajakk utformet med nybegynner padlere i tankene, leverer høy kvalitet håndverk på en rimelig pris på mindre enn $ 500. Det legges vekt på California er på moro; på åtte fot og ti inches lang og en base vekt på bare 38 pounds, er det svært manøvrer i ganske mye alle forhold, fra stryk til små bølger til rolige innsjøer, elver og bekker. Det kommer ikke med nesten like mange bjeller og fløyter som andre kajakker på denne listen, men det har gjør hele forskjellen, inkludert støpte fotstøtter for en behagelig tur, en back lagringsområde sikret med en strikk ledningen, og en stående plattform for stand-up stang støping eller for å styre båten inn i en stand-up padling fartøyet.

03 av 08

For alle klokkene og plystre: Jackson Kayak Cruise FD

Den 8 Best Sit-on-top kajakk fra 2019 · g-switch.org - Aldri takke med det nest beste (5)

(Video) 💝 NEW 💝 Mummy Pig's Best Valentine's Day| Peppa Pig Official Family Kids Cartoon

Hvis hastigheten og effektiviteten er like viktig som evnen til kit du er kajakken for en rekke forskjellige idretter, vil Cruise FD levere. Denne pedaldrevne kajakken er det enkelt å få fart-eller revers og manøvrere i trange steder siden kjeden stasjonen fungerer i begge retninger. Propellen benytter tre blader, som kan justeres for å matche din personlige tråkk stil med en flex drivsystem for håndfri momentum og en eksklusiv bevegelig “daggerboard” prop hjelper holde båtens posisjon mot vinden og tilpasser seg grunt vann hindringer.

Til høyre for den pustende maskeformede stoffet setet sitter dual-ror kontrollsystem som gjør det mulig å lage mikrojustering kurskorreksjoner under syklet. Tour padlere vil gjøre god bruk av de fremre og bakre lagrings luker samt bungeed bak tanken også, men de vil absolutt elsker posen som er integrert i seteryggen. Laget av ledende tørr-bag produsenter SealLine, holder roll-top bag alle skjøre gjenstander-telefoner, kameraer, mat-100 prosent tørr og lett tilgjengelig uten å avslutte setet.

Sportsfiskere, i mellomtiden, kan utstyre håndverket med en lang liste med fiske tilbehør. Med en løftekapasitet på opptil 400 pounds, er det nesten umulig å overbelaste. Den eneste ulempen? Det er litt dyrt.

04 av 08

For en Low-Cost Pedal Craft: Hobie Mirage Compass

En av de første kajakk merker å innføre pedal kajakker, Hobie er Mirage Compass har en relativt rimelig oppføring i hva mange padlere anser for å være den mest effektive måten å ply vannet. The Mirage Compass bruker sin proprietære Mirage Drivverk Amped av “Glide Technology” som legger rullelagre på viktige friksjonspunkter i systemet for å kutte motstand og levere en jevn, effektiv ride.

En liten svingradius gjør den kvikk i trange hjørner, og selv om båten er på langsiden på 12 fot, den flate dekk gjør det enkelt å stå og stang cast, med en overdimensjonert cockpit som kan frakte opp til 400 pounds. Den todelte padle hjelper navigere surf og steinete viker med letthet, folder den fjærbelastede ror flush når du er klar til å gå ut av vann og det knipser også automatisk opp hvis du tilfeldigvis støter på en undersjøisk hindring.

Fisk utstyr omfatter bl.a. stangholdere på begge sider, samt en pustende maskeformet stoff sete satt til den optimale høyde for fiske, med plass nok til å lagre tatt under. Lagring innbefatter et fleksibelt nett plattform, en bakre strikk snitt i akterenden, og et åtte tommers-runde twist-og-tetning cockpit luke som sitter mellom bena. Og hvis du ønsker å gå lys og bare padle, sitter som drivsystem på et klikk-og-dra montere, så det er lett å fjerne kit å rengjøre, lagre og padle.

Fortsett til 5 av 8 nedenfor.

05 av 08

For reisende: Oru Kayak Beach LT

Når Oru introduserte sine første sammenleggbare kajakker, det revolusjonerte padling verden. Inspirert av den eldgamle tradisjonen med origami, bretter Beach LT opp til størrelsen av en stor portefølje eller koffert, liten nok til å lagre under sengen eller for enkelt å se etter en lang hale flytur. Og bare 26 pounds, er det halve vekten av de fleste andre kajakker. Men bare fordi det folder sammen (i omtrent fem minutter, med praksis) ikke forvente at det skal være skjør. De oppfordrer deg til å behandle det akkurat som alle andre glassfiber vannscooter; de fem mm dobbeltlags polypropylenmateriale har vært produsent-klassifisert for 20.000 fold cykler, med et ti-år UV-behandling for å avverge påvirkning fra solen. Med det bærbare enkelhet, men det kommer ikke med en rekke tilleggsprogrammer. Men Oru tilbyr et utvalg av tilbehør, inkludert en bærer pack, padle, sete kile, og et sett av to tørr poser. Den måler 28 inches i bredden for å levere en enkel og stabil tur, og kan bære opp til 300 pounds.

(Video) June 6, 1944 – The Light of Dawn | History - D-Day - War Documentary

06 av 08

For Tandem Padling: Hobie Mirage Oasis

Hvis du leter etter et fartøy som kan håndtere to passasjerer uten å ofre noe agility eller ytelse, er Mirage Oasis et smart valg. Denne 14,5 fot lang kajakk kommer med to MirageDrive syklet systemer som benytter noen alvorlige proprietære tech å gjøre båten glir jevnt og rolig over vannet.

Store nok til å bære et over natten camping tur eller en hel butikk av fiskeredskap (løft etter en løftekapasitet på 550 pounds), kommer båten tre åtte tommers twist-og-seal luker, raus på dekk bungeed lagring, mesh lagrings sekker , side haug vippene, og innstøpt i stangholdere. De to setene er fireveis justerbart og pustende, og siderorkontrollen som sitter til venstre for hvert sete er subtil nok til å styre med fingertuppene.

T-formet styrehåndtak trekke tilbake og koble til den bakre ror med letthet mens skyve på pedalen fremover vil posisjonere ST finnene for grunt vann landinger.

Trenger litt mer hjelp til å finne det du leter etter? Les gjennom vår beste tandem kajakker artikkelen.

07 av 08

For Fiske: Wilderness Systems Radar 115

Kjøp fra Amazon

(Video) How to speak so that people want to listen | Julian Treasure

Den 8 Best Sit-on-top kajakk fra 2019 · g-switch.org - Aldri takke med det nest beste (10)

Hvis du premie kajakker for enkelhet, tilgang, og bekvemmeligheten det gir for fiske over en forkjærlighet for padling, Radar 115 er fylt med ulike alternativer, fra tradisjonell padling å tråkke for å utrustning håndverket med en motor driver. På bare mindre enn 12 fot i lengde, beviser båten for å være svært manøvrerbare uansett hvordan du velger å gi det fremover (eller bakover) momentum. Faktisk er skrogkonstruksjonen benytter Wilderness System SMART-tech en forkortelse som står for stabilitet, manøvrerbarhet, akselerasjon, reaksjonsevne, og sporing for å håndtere alle slags vannforhold.

Det kan ta opp til 450 pounds og kommer med en justerbar sete som sitter høyt, men med en bredde på bare mindre enn 35 inches, er det lett å stå for kaster også. Du får masse oppbevaringsmuligheter egnet for en dag på vannet, samt en flat fjellflate for ekstra tilbehør.

Og hvis du ønsker å virkelig laget på tech, gå for Helix PD, en innebygd styresystem som tilbyr hands-free fiske eller en av flere side-skanning ekkolodd tech verktøy.

Les flere anmeldelser av de beste fiske kajakker tilgjengelig for kjøp på nettet.

08 av 08

For Low-Cost Touring: Riot Edge 14.5

Alle som bruker sin kajakk for touring vil fortelle deg at det er lett å bruke altfor mye penger på en tur spesifikke håndverket. Men hvis dine ambisjoner bare strekke til dagen lang turer over flatt vann, Edge 14.5 tilbyr en rimelig Entrée i hva som er sannsynlig å bli en livslang besettelse. Denne slanke, måler slank kajakk 14,5 fot, lenge nok til å spore jevnt uten drift takket være uttrekkbar ror, med en 36,5-by-19,5-tommers cockpit som er romslig uten å utsette for vær og vind.

Setene justere lett, og omfatter en regulerbar glide fot bukseseler samt lår bukseseler; faktisk, kan Edge romme et skjørt, så det gjør det en flott mulighet til å gå over til et fullverdig “sit-in” kajakken når du er klar. Som du forventer med en touring fartøy, inkluderer det rikelig dekk rigging å piske utstyret, samt skott-forseglet foran og bak lommer forsterket med dual-tetthet lukedeksler.

I å lese flere anmeldelser interessert? Ta en titt på vårt utvalg av de beste oppblåsbare kajakker .

vår Process

Våre forfattere brukte 4 timer på å undersøke de mest populære kajakker sit-on-top på markedet. Før vi gjør sine endelige anbefalinger, regnes de 12 forskjellige kajakker samlet, skjermede alternativer fra 15 forskjellige merker og produsenter, lese over 30 brukeranmeldelser (både positive og negative), og testet en av kajakker selv. Alt av denne forskningen legger opp til anbefalingene du kan stole på.

Læs anmeldelser og købe de bedste sit-on-top kajakker fra top mærker herunder Oru, Riot, Xplor og mere.

Vores redaktører uafhængigt forskning, test, og anbefale de bedste produkter og tjenester; du kan læse mere om vores gennemgang proces her .. Bedste Samlet: Riot flugt 12 på Amazon “Udfører beundringsværdigt i stort set hver dag-lang aktivitet på vandet, herunder fiskeri, dag touring, og snorkling.”. For en Low-Cost Pedal Craft: Hobie Mirage kompas på Amazon “Bruger deres proprietære Mirage Drivsystem … at skære modstand og levere en jævn, effektiv tur.”. Med en vægt-bæreevne på 300 pounds, er det masser robust nok til at trække en hel fiskeri eller dag-touring-kit, og omfatter tie-down bungee dæk rigning, og luger at holde alt sikkert og på plads, samt to stangholdere og en kopholder.. Den støbte sæde omfatter en høj, justerbart ryglæn til timevis af padle komfort, og på omkring 55 pounds, er det let at manøvrere og trække ind og ud af vandet.. Det kommer ikke med nær så mange klokker og fløjter som andre kajakker på denne liste, men det har gør hele forskellen, herunder støbte fodhvilere til en behagelig tur, en back lagerområde sikret ved en bungee snor, og en stående platform til stand-up stang støbning eller at vende båden i en stand-up padle fartøj.. Tour kajakroere vil gøre rigelig brug af de forreste og bageste storage luger samt bungeed bageste tanken godt, men de vil absolut elske posen, der er integreret i bagsiden af ​​sædet.. The Mirage Compass bruger deres proprietære Mirage Drivsystem amped af ”Glide Teknologi”, der tilføjer rullelejer på centrale friktionssteder i systemet til at skære modstand og levere en jævn, effektiv tur.. En lille venderadius gør det adræt i snævre hjørner, og selv om båden er på den lange side på 12 fod, dens flade dæk gør det nemt at stå og stang støbt, med en overdimensioneret cockpit, der kan bære op til 400 pounds.. Men bare fordi det hele foldes sammen (i omkring fem minutter, med praksis) forventer ikke, at det er skrøbeligt.. Den måler 28 inches i bredden til at levere en let, stabil kørsel, og kan bære op til 300 pounds.. Hvis du præmie kajakker til den enkelhed, adgang, og bekvemmelighed det giver til fiskeri i løbet af en kærlighed til padling, Radar 115 er fyldt med forskellige muligheder, fra traditionel padling til pedalerne til aptering håndværk med en motor driver.. Det kan bære op til 450 pounds og leveres med en justerbar sæde, der sidder højt, dog med en bredde på bare mindre end 35 inches, er det nemt at stå for afstøbninger så godt.

Here are the best sit on top kayak options for you to enjoy the sea breeze without the restrictions of the closed kayak! Find your next favorite vessel here!

Sit On Top Kayak is a form of open-top kayaks that are able to sit one or more people and they are great as a kayak for beginners or for people who are looking to find a way to get into kayaking for recreational purposes.. Since this is one or two person kayak options, it’s a great choice for those who want to go fishing or just a rise on flat waters.. Another advantage of the SOT Kayaks people seem to love is that it is an easier option to use for such activities as fishing.. This is one of the most popular options in our list of best sit on top kayaks because of the size it comes in.. You will find this listed among the best sit on top kayak reviews more than one time.. This makes it a great option for people that want to go for some recreational fishing.. One of the best features of this awesome rig is the comfortable and adjustable seat that comes with it.. In addition to that, there is plenty of storage space with 2 bungee cord spaces for your things to go to, but unfortunately, there is no waterproof hatch for things such as electronics.. The seat is not the most elaborate seat you could get on a kayak but it is comfortable enough for your trips.. Seating is quite comfortable with plenty of space for your legs as well.. This kayak is one of the most basic designs on the list of the best sit on top kayak and it is for those who are looking for something ultra light to take on their trips that is also sturdy enough.. Unfortunately, this kayak is basic enough not to offer an adjustable or padded seat and allows for very little storage space at the back of the kayak with only a bungee cord well.. This Lifetime kayak is also a great option for those who want to take their children on one of their kayak trips since it is a cheap choice for people who might already have a kayak but they want to include more people on their trips.. This is a single person kayak that offers 2 wells for storage with bungee cords and an added storage hatch near the seat of the kayak.. In the guide above you will find plenty of choices for the best sit on top kayaks that are available for you.

du må være kjent med sit on top kajakker hvis du er en fiskeentusiast. Fiske er en av de beste opplevelsene. Miljøet er fredelig, og omgivelsene er vakre. Vannet kan være både rolig og hardt.

Sitte på toppen kajakker er den perfekte kajakk for fiske.. Denne kajakken er en av de beste lette Kajakkene for fiske.. Denne kajakken er billig og lett gjør det tydelig i listen Over Beste Sitte På Toppen Kajakk under $300.. Den har en dimensjon av 120*30*11 tommer.. Det er ikke en sitte på toppen kajakk for å være nøyaktig.. Men det er en av de beste fiske kajakker.. Men det har hver funksjon å være en sitte på toppen kajakk.. Denne sitte På toppen Kajakk kommer med justerbare og flyttbare oppblåsbare seter.. Leveres med en padle Solid og enkel å bruke Ideell for alle Lett sitte på toppen kajakk svært stabil på grunn av skrogdesign

Get the best sit on top fishing kayak to reel in the big one and avoid expensive PIECES OF JUNK.

The most common fishing kayak design, sit-on-top kayaks are stable, accessible, and there’s a lot of options on the market .. Add in the self-proclaimed “hero seat,” one of the most comfortable kayak seats out there , and you have a boat capable of dynamic conditions with all of your gear close at hand.. One of the lightest and shortest fishing kayaks for easier transportation and storage Impressive maneuverability to get in and out of tight spots Small weight capacity limits it to basic day trips. A larger load capacity than many boats this length at 325-pounds, the Tarpon 105 from Wilderness Systems has a few more features than some of the cheaper 10-foot kayaks on this list.. Long enough with the stability to handle ocean paddlin g, the Pescador Pro 120 is a good mid-range fishing kayak with the versatility for weekend trips over most water conditions.. It has all the customization features that Vibe kayaks is known for allowing you to outfit your boat any way you want.. The ultimate in fishing kayaks , this pedal kayak from Hobie is packed with accessories.. Requires more maintenance than traditional kayaks One of the more expensive kayaks Can handle mild chop and wind Faster than a paddle kayak. A newer development to the kayaking world, pedal kayaks feel more like a skiff than a traditional kayak.. This makes pedal kayaks faster while their size and stability allow them to go into water you wouldn’t dare in a smaller boat .. Many fishing kayaks have a smaller dry hatch in the kayak which is a great place to keep personal items and serves as a common place to install a fishfinder of GPS.. Today most mid-range fishing kayaks have plenty of custom features that allow you to outfit your kayak however you want.. At a minimum make sure your fishing boat comes with a rod holder or two and a spot to secure your paddle while you’re fishing.

Find the top sit on top kayaks of 2022 with our guide, based on hundreds of consumer reviews! See our picks for the best products in UK.

How to Kayak in 5 Minutes: kayaking made easy for beginners with sit on top kayak. We always show you the best real-time price for your product Save time by avoiding dozens of websites or physical stores Top products and brands, supported by objective reviews of real customers The most practical comparison: The most interesting products are presented first.. Besides recommending the most remarkable models and best rated by their buyers, we tell you where to buy the cheapest sit on top kayak, so you don’t have to worry about anything other than Don’t enjoy shopping.. However, be sure to look for the lowest price for sit on top kayak in different places because at Besten we do this work for you, and when you click on one of the products recommended here, we redirect you to its seller, where you can place your order.. When deciding which sit on top kayak is the one you need, take the time to read the sit on top kayak reviews.

New York Fashion Week came and went in a flash. Here are seven highlights you missed from the runway.

A piece by Renacio at New York Fashion Week 2022. “New York City became the perfect backdrop to showcase our Fall collection.. Getty ImagesThe hip hop community arrived for a runway show called More Fashion, Less Gun Violence , in the heart of New York City’s housing projects, Robert S. Fulton Residences.. Naughty By Nature’s Vin Rock walked the runway for the show, co-presented by Disco Inferno, a brand founded by A$AP Illz, and streetwear brand, DripOnSociety’s 14N1.. Getty Images

New York’s Current and Future Education in a Post COVID 19 Era

New York was hit hard during the pandemic and some of its biggest sufferers are public school children.. What can we expect in terms of statewide testing, ensuring school safety (as mass acts of violence at schools have unfortunately become a common occurrence in the United States), funding and its correlation with achievement?. Dr. David Patrick Bain, Senior Vice President of Analytics and Innovation, Houghton Mifflin Harcourt (moderator) Dr. Betty A. Rosa, Commissioner of Education & President of the University of the State of New York Jeffrey Plaut, Founding Partner, Global Strategy Group Council Member Rita Joseph, Chair, Education Committee. Plans for Higher Education in the New Normal. How can we evolve with the changing landscape and work with the innovative ways higher education is navigating and reimagining to meet the needs of our students?. Innovation and Developments in NY’s Education. New York has been working to improve conditions since then.. What is higher education doing to address these disparities?

New York-tips florerer på nettet. Blir du svimmel? Det beste er å spørre en som har bodd der. Isabelle Ringnes har bodd i New York i 3 år. Minnene er mange fra tiden i studioleiligheten i Greenwich Village på Manhatten. Isabelle dro til New York for å ta «Masters of Science in Media Management» på «The New School».read more

Se de tingene du MÅ se, men ikke planlegg for mye på forhånd, da blir du overveldet og sliten, Isabelle er sikker i sin sak.. De beste restaurantene i New York krever reservasjon og det blir fort fullt så gjør det tidlig, gjerne før du ankommer byen.. Eller er Appen “ SOSH ” helt super til å finne kule og litt annerledes ting å gjøre og steder å spise på.. The waverly inn, joseph og leonnard, mermaid inn oyster bar i Lower East Side (sitt ute i hagen), The boat house i central park, river cafe i brooklyn, the water club ( utrolig fint om kvelden), ABC kitchen, Cipriani i SoHo, Cafe Cluny, The Place, The Beatrice Inn, Giorgioni, Ayza winebar, 15 east sushi (veldig god sushi), kura (hemmelig sushi sted, veldig enkelt), the press lounge (roof top bar), Gallow Green (rooftop med mye grønt), hotel americano roof top, Jimmy’s (på toppen av av Soho Grand), the Mondrian i soho, l’esquina (hemmelig mexicansk restaurant i soho), Sons of Essex, Aria, the spotted pig, one if by land, two if by sea, Robert, Asiate, Rosemary’s, Flex Mussels i Greenwich Village, Gotham Bar & Grill, BoBo i west village, Acme, Minetta Tavern, the green room, navy, ABC Cocina, Commerce,. – Se queen of the night show (IKKE les om dette showet før du drar, bare dra på TOM mage og promille- DENNE ER MUST GO). South Side, The Ballroom Highline, The Jane hotel, riff raff, Avenue, PHD, Electric room, Ganzevoort roof top, Lavo, The Box (insane sted), The slipper room (ikke utested, men eksentrisk show), la Bain, The boom boom room (bra på ettermddagen, vanskelig å komme inn på kvelden- prøv toalettene!. Hvis du vil se Brooklyn, dra til fleamarket I williamsburgh på søndager eller smorgåsburg på lørdager- masse fersk mat og morsomme ting!. NYC Way- kan brukes til absolutt alt time-out new york- hva skjer i new york hop stop- subway map og guide seamless- bestill hva som helst av mat rett på døren wun wun- få hva du vil levert på døren innen en time- gratis- bare husk å drikse han som leverer urban daddy- finn ut veldig snarlig hva du vil gjøre i nuet thrillist- litt av samme greien the scoop- new york times journalister tips om hva som skjer i nyc open table- appen der du lager alle bord bestillinger yelp- seriøs genial på alle måter google maps- din nye bestevenn sit or squat- finn en do fort uber- finn en bil asap som kjører deg når som helst hvor som helst.. raskere å få tak i en drosje, alle new yorkere bruker det lyft- samme som uber, bare billigere priv- bestill alt av masasje, hudpleie, neglepleie etc hjem til deg sosh- kjempe bra for å finne koselige og garantert bra restauranter i området, slår aldri feil. Prøv Lobster roll på chelsea market mens du sitter på gulvet og ser på menneskene, shopp i soho (men helst ikke på lørdager), ta en lunsj på Bergdorf Goodman (BG) i toppetasjen, ta en romantisk hest/rotur i central park.. Hvis du MÅ se Empire State building, dra om kvelden, det er åpent til kl 2 om natten.. Det er gartis wifi på alle Starbucks og faktisk på nesten alle kafeer.. Jeg er stort sett åpen for å flytte på meg, og New York er byen nærmest mitt hjerte.. Jeg er redd for å dra tilbake på besøk fordi jeg frykter at jeg kommer til å bli boende der og nekte å dra hjem.

Videos

1. 102 Year Old Lady's Abandoned Home in the USA ~ Power Still ON!
(Bros Of Decay)
2. Den sanne historien om Paris Hilton | Dette er Paris Hilton Offisiell dokumentar
(Paris Hilton)
3. Thorium.
(gordonmcdowell)
4. Neel 51 Trimaran Atlantic Crossing, ARC Regatta - Ep.2/5
(Igor Stropnik)
5. Ulastelig forlatt eventyrslott i Frankrike | En skatt fra 1600-tallet
(Explomo)
6. Lagoon 52 - 2000nm, Amsterdam to Mediterranean, ex Great Circle
(Igor Stropnik)

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated: 07/23/2022

Views: 5420

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.